Nautimar

Klein Vaarbewijs studiebegeleiding en praktijk vaarlessen op uw eigen boot.

Martijn Molenaar

Martijn Molenaar uit Edam is gediplomeerd stuurman met wereldwijde ervaring met de vaart op zeeschepen. Hij is een enthousiast adviseur en kan u in alle rust wegwijs maken op het water. 

Martijn is zelf ook in het bezit van het klein vaarbewijs 1 & 2 en het Algemeen certificaat maritieme radiocommunicatie (Marcom-A)(Meest uitgebreide certificaat o.a. Marifoon en Marcom-B) en is opgegroeid met vele facetten van de watersport.

Hij heeft op jonge leeftijd kennis gemaakt met het zeilen in open boten op meren en plassen. Later gevolgd door het zeilen met kajuitzeiljachten op het Ijsselmeer, Wadden-zee en Noordzee.

Het grote water en het avontuur trok, met de opleiding aan de zeevaart-school tot gevolg. Tijdens de opleiding en later tijdens verlof periodes was hij o.a. zeekaartkorrector, verkoper van watersport artikelen en nautisch - technisch adviseur bij een gerenomeerde watersport-zaak in Amsterdam. 

Met het zeevaart diploma op zak koos hij het ruime sop als navigatie officier aan boord van diverse typen koopvaardij-schepen en was in diverse functies werkzaam in de maritieme sector.

Hij vindt het leuk om de passie voor de watersport met u te delen en adviseert u graag.

Cadeaubon

Privé theorieles, studiebegeleiding of praktijkles, leuk om samen met uw partner, zeilmaat of opstappers te doen.

Leuk om cadeau te geven, vraag naar de mogelijkheden van de Nautimar cadeaubon.

Privéles bij u thuis

Nautimar geeft privé theorieles klein vaarbewijs 1 & 2 bij u thuis.

Informeer naar de prijzen en  mogelijkheden.

Goed om te weten

Een boete voor het niet in bezit hebben van een Klein vaarbewijs bij een klein vaarbewijs plichtige boot, die sneller kan varen dan 20 km per uur en/of langer is dan 15 meter of het overtreden van de vaarregels kost al gauw € 500,=  

Nieuws

Jongste cursist 12 jaar, oudste 75 jaar.